Bildekor - Fosenskilt

Søk
Gå til innhold

Hovedmeny:

Bildekor

La ikke en slik stor reklameplass stå ubenyttet.

Du vet kanskje at ingen trykte reklamemedia har like lav kontaktpris som en riktig bildekor? Når dekoren er montert kan du fortsette å annonsere så mye du vil. 24 timer i døgnet. I årevis. Det kaller vi rimelig annonsering.

Vi leverer det meste av selvklebende løsninger innen bildekor, alt fra enkele utskårede bokstaver, digitalprintede dekaler til helfoliering av ditt kjøretøy.  Ensfargede merker blir stanset ut av folie som er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger. Flerfargede motiver/bilder blir printet i svært god kvalitet, med utmerket holdbarhet utendørs.

Din firmabil er bedriftens ansikt utad. Ikke la din bildekor skjemme bedriften, kontakt oss og la oss sammen se på hvilke muligheter som kan gjøres for deres kjøretøy. Vi har årelang erfaring i å utforme og montere
bilreklame.

Men har du tenkt på at dekoren kan være en god og billig forsikring?

REFLEKSFOLIE REDUSERER KOLLISJONSFAREN MED 95%
Trygg Trafikk
opplyser at du ved å merke bilene med refleks bak og langs sidene kan redusere risikoen for sidekollisjoner og påkjøringer med opp i mot 95%. Dette baseres på studier fra det tekniske universitetet i Darmstadt i Tyskland, der man har analysert ulykker med tyngre kjøretøyer over en toårsperiode.
"Mange av disse ulykkene kunne vært unngått dersom bilene hadde vært merket med kraftig refleks"
- Leif Agnar Ellevset, Trygg Trafikk
Over 1500 busser, varebiler, lastebiler og semitrailere er involvert i ulykker med personskader hvert år. Mange av disse ulykkene kunne vært unngått dersom bilene hadde vært merket med kraftig refleks, sier Leif Agnar Ellevset, administrerende direktør i Trygg Trafikk.

 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen